Υψηλών θερμοκρασιών Αντλία θερμότητας LG

 

LG HEAT PUMP HYDROKIT HIGH TEMP

 

Βασικά Χαρακτηριστικά
Παραγωγή ζεστού νερού 80 °C Σταθερή απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντοςΕξοικονόμηση ενέργειας έως 80% με λειτουργία ανάκτησης θερμότηταςΑπόλυτη συμβατότητα με συστήματα λέβητα/καλοριφέρ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ 80 °C – ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΛΕΒΗΤΑ/ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
Η εξωτερική μονάδα Hydro Kit αντλεί από το περιβάλλον θερμότητα και τη χρησιμοποιεί γρήγορα και οικονομικά, για να ζεστάνει το νερό για θέρμανση χώρων ή παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Χάρη στο ειδκό κύκλωμα cascade, μπορεί να δώσει ζεστό νερό έως και 80 °C, εξασφαλίζοντας την απόλυτη συμβατότητα με εγκαταστάσεις λέβητα/ καλοριφέρ.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
Η μονάδα Hydro Kit μπορεί να συνδεθεί με εξωτερική μονάδα MULTI V Ανάκτησης Θερμότητας και εσωτερικές μονάδες κλιματισμού, ώστε η θερμότητα που απορροφούν οι εσωτερικές μονάδες κλιματισμού από τους κλιματιζόμενους χώρους να χρησιμοποιείται για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνονεται τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων.

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Ιδανική λύση για μεγάλη ποικιλία κτιρίων όπως ξενοδοχεία , χώροι εκπαίδευσης , νοσοκομεία , εμπορικά καταστήματα – εστιατόρια , εργοστάσια κτλ..

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

lg hi temp tech specs