Συστήματα VRF - MULTI V 5

Σας παρουσιάζουμε την 5η γενιά MULTI V, που είναι σχεδιασμένο για να αντέχει σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Δείτε το βίντεο

 

large02

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Διπλή ανίχνευση θερμοκρασίας και υγρασίας
  • Πρωτοποριακός συμπιεστής
  • Απόδοση έως 26 HP
  • Βελτιωμένη αντιδιαβρωτική επίστρωση
  • Ενισχυμένη απόδοση σε λειτουργία θέρμανσης

 

Έλεγχος διπλού αισθητήρα : Ο έλεγχος διπλού αισθητήρα ανιχνεύει την υγρασία και τη θερμοκρασία για οικονομική και άνετη λειτουργία.

Έξυπνος έλεγχος φορτίου : Ο έξυπνος έλεγχος φορτίου διαχειρίζεται το ψυκτικό φορτίο ανιχνεύοντας τη θερμοκρασία και την υγρασία για την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης.

Λειτουργία Comfort Cooling : Η λειτουργία Comfort Cooling βοηθά στο να διατηρείται η ήπια λειτουργία ψύξης χωρίς διακοπές κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Συμπιεστής Ultimate Inverter : Ο συμπιεστής Ultimate Inverter βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση και ενισχύει την αξιοπιστία του συμπιεστή.

Ενισχυμένη κατασκευή με υλικό PEEK : Ενισχυμένη κατασκευή με υλικό PEEK (Πολυαιθεροαιθεροκετόνη) Βελτιώνει την αντοχή και την αξιοπιστία του συμπιεστή μέσω του λιπαντικού υλικού και της εκλεπτυσμένης κατασκευής.

Έξυπνη επιστροφή λαδιού : Η λειτουργία ενεργοποιείται μόνο εάν είναι απαραίτητο για να αυξήσει την απόδοση του συμπιεστή.

Vapor Injection : Η συμπίεση δύο σταδίων προσφέρει αποτελεσματική λειτουργία θέρμανσης σε χαμηλές θερμοκρασίες.

HiPORTM : Η λειτουργία HiPOR™ ελαχιστοποιεί τις ενεργειακές απώλειες εκτελώντας απευθείας επιστροφή του λαδιού.

Εξωτερική μονάδα μεγάλης χωρητικότητας : Οι ανεμιστήρες βιομετρικής τεχνολογίας του MULTI V 5 αυξάνουν το ρυθμό ροής του αέρα και μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας. Σε συνδυασμό με άλλες βελτιώσεις στα βασικά τμήματα, η εξωτερική μονάδα MULTI V 5 προσφέρει μεγάλη απόδοση έως 26 HP.

Αυξημένη παροχή αέρα : Το διευρυμένο κάλυμμα προσφέρει μεγαλύτερη ανταλλαγή θερμότητας για την αύξηση της παροχής αέρα.

Τετραπλός εναλλάκτης θερμότητας : Ο τετραπλός εναλλάκτης θερμότητας βελτιώνει τη θερμική μεταφορά έως και 20 φορές, γεγονός που τελικά βελτιώνει τη λειτουργία και την απόδοση.

Ευέλικτη επιφάνεια εγκατάστασης : Οι εξωτερικές μονάδες μεγάλης απόδοσης MULTI V 5 προσφέρουν ευελιξία στο χώρο εγκατάστασης ελαχιστοποιώντας το χώρο που χρειάζεται για την εγκατάσταση και μειώνοντας το συνολικό βάρος της εγκατάστασης.

Ocean Black Fin : Ο αποκλειστικός εναλλάκτης θερμότητας "Ocean Black Fin" της LG έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ακόμα και σε διαβρωτικά περιβάλλοντα.

Συνεχής θέρμανση : Βελτιωμένη τεχνολογία συνεχούς θέρμανσης μέσω καθυστερημένης απόψυξης χάρη στον αισθητήρα υγρασίας και τον αισθητήρα λαδιού που πραγματοποιεί έξυπνη διαχείριση λαδιού.

 

Φυλλάδιο προϊόντος:
Download this file (CT32004443_705-ilovepdf-compressed.pdf)LG MVIV prospect[ ]